Husets kaffebar med middagsmad


Det er blevet en del nemmere at få vegetariske alternativer på restauranter her i Aalborg siden vi begge flyttede hertil. Det synes vi begge er vildt fantastisk, da det førhen var lidt af et sats om en restaurant overhovedet kendte til vegetarisk mad, som ikke bare er en tallerken salat. Ét af de steder, hvor det er muligt, er Husets kaffebar. Eller, her er der faktisk kun vegetarisk. Vi besøgte stedet i går, og det er første gang jeg (Anna) er der, selvom det nærmest ligger i min baghave. Nærmest.På kaffebaren er det både muligt at få morgen- og middagsmad. Vi besøgte stedet til middag. Maden er bestemt på forhånd, så man slipper for stressen omkring hvilken mad, man skal vælge. Du skal blot koncentrere dig om, hvor sulten du er.

Selve stedet er småt og hyggeligt med farver overalt – også på tallerkenen. Der er fine borde, gule stole, blåt gulv, fin mosaik i vinduet og keramik. Hvis du er bange for, at din tinderdate er knap så snaksaglig, så kan du altid kigge lidt rundt.


Huset ligger i Hasserisgade ikke langt fra Vesterbro. Foruden at spise mad har vi begge både været til foredrag og koncerter på Huset. Vi vil gerne anbefale Husets kaffebar, også selvom du bare skal have en kop kaffe og sidde lidt deres have.Kommentarer